Saturday, April 20, 2013

Ελένη Φουρέιρα: Άναψε φωτιές στη σκηνή του Madwalk!


Από μια βραδιά που τα συνδυάζει όλα, βραδιά Madwalk, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φοβερες εμφανίσεις στη σκηνή! H Ελένη Φουρέιρα και η Courtney Parker ήταν οι δύο παρουσίες που πραγματικά άναψαν φωτιές, όπως άλλωστε συνηθίζουν και σε κάθε τους εμφάνιση!


Η εντυπωσιακή Ελένη βγήκε στη σκηνή με κοντό μαύρο σορτσάκι και μαγνήτισε όλα τα αντρικά βλέμματα, ενώ ξεχωριστή ήταν και η “αλλαγή” που είδαμε στα μαλλιά της για τις ανάγκες της βραδιάς! Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με μαύρη κοντή περούκα και τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν όλα θετικά! Φυσικά, έντυσε με τον πιο δυνατό τρόπο την επίδειξη μόδας των Deux Homme.



Αλλά, και η Countrey ήταν αυτή που άνοιξε τη γιορτή της μουσικής και της μόδας με μία καυτή εμφάνιση. Φορώντας ένα αέρινο κόκκινο φόρεμα με βαθύντελκοντέ εμφανίστηκε μέσα από τη σκηνή επάνω σε μια καρδιά! Χόρεψε, τραγούδησε και ξεσήκωσε το κοινό...



Τέλος, ιδιαίτερα φοβερη εμφάνιση, που σίγουρα θα σχολιαστεί, είναι και αυτή της Βίκυς Καγιά. Κατά την διάρκεια της βραδιάς εμφανίστηκε με μία άκρως αποκαλυπτική ολόσωμη φόρμα Jean Paul Gaultier.


▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot