Sunday, April 7, 2013

Facebook και να καίει για την Κλέλια Ρένεση


Ο ρόλος της ως Ρίτας στο «Μίλα μου βρώμικα» δεν σημάδεψε απλώς την Κλέλια Ρένεση, αλλά φαίνεται ότι δημιούργησε έναν χαρακτήρα από τον οποίο ούτε η ίδια ούτε -και κυρίως- οι άρρενες οπαδοί της δέχονται να απεξαρτηθούν.


Το μοντέλο της θανάσιμα σέχι ξανθιάς που κινείται μεταξύ αφέλειας και βασανιστικής ειλικρίνειας αποτελεί την πιο εξελιγμένη εκδοχή ενός θηλυκού το οποίο ξέρει πάνω απ' όλα να μένει στην επιφάνεια. Τι νόημα έχει το βάθος όταν έχεις ένα μπούστο σαν αυτό της Κλέλιας και μαζί ένα ζευγάρι ατελείωτα πόδια κ.λπ. κ.λπ.;

Η περσόνα της Ρίτας θα μπορούσε να περπατά στο νερό - τόσο άνετα νιώθει με την επιφάνεια των πραγμάτων. Σε αυτό το πανηγύρι της κενότητας, η γοητεία της σάρκας μπορεί να σολάρει όπως και όσο της κάνει κέφι, εξ ου και η προσθήκη νέων φωτογραφικών αρχείων στο Facebook της Κλέλιας. Δώσε τροφή στις φαντασιώσεις, ας είναι και ξαναζεσταμένη. Την τρέχουσα περίοδο η Κλέλια Ρένεση είναι απασχολημένη με τις υποχρεώσεις της στο θέατρο, καθώς η παράσταση «Ο άνθρωπος της βροχής» στο θέατρο «Γκλόρια» οδεύει προς το κατέβασμά της.

Παράλληλα, θα εμφανιστεί ως guest σε κάποια επεισόδια του νέου σίριαλ του MEGA «Με τα παντελόνια κάτω», ενώ θα συμμετάσχει στην κινηματογραφική ταινία «Μαριονέτες» με τον Αλέξη Γεωργούλη, τη Γιούλικα Σκαφιδά κ.ά. Κι αν μέσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις η Κλέλια λέει ότι δυσκολεύεται να βρει χρόνο για τον εαυτό της, τουλάχιστον καταφέρνει να υπενθυμίσει στους πιστούς fan της μερικές από τις πιο γεμάτες υποσχέσεις και υπονοούμενα πόζες της.







Κόντρα στον ίδιο της τον μύθο


Σε κάθε συνέντευξή της η Κλέλια Ρένεση μοιάζει να προσπαθεί σκληρά να διαλύσει την αίγλη της ως κορίτσι-πειρασμός, αποφεύγοντας οποιοδήποτε νάζι, προσπαθώντας να ακούγεται σαν αγόρι που ετοιμάζεται να παρουσιαστεί σε κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων. Παρ’ όλα αυτά, όσο περισσότερο πασχίζει να απογυμνώσει τον εαυτό της από κάθε ερωτισμό, ακόμη και θηλυκότητα, τόσο πιο ελκυστική γίνεται. Εξάλλου, υπάρχει πάντα η άλλη της πλευρά, ο άλλος της εαυτός που, κόντρα στην απόπειρα αποδόμησης του μύθου, επιμένει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, ξεροψήνοντας τους θαυμαστές της «αληθινής» Κλέλιας. Και αληθινή είναι μόνο η Κλέλια Ρένεση, η πλατινέ ξανθιά που πείθει πολύ περισσότερο σαν Barbie έτοιμη για όλα, μια πλαστική κούκλα σε φυσικό μέγεθος, παρά η ηθοποιός που δηλώνει έτοιμη να υποδυθεί οποιονδήποτε ρόλο, ελαφρύ, κωμικό, σοβαρό, και πάντως οτιδήποτε άλλο εκτός από σέχι.

Οσο υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες, η Κλέλια θα βασιλεύει στις ανδρικές φαντασιώσεις - κι αυτό δεν είναι λίγο. Ισως στο βάθος να την περιμένουν τα βραβεία υποκριτικής, προς το παρόν όμως μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστεί με τον τίτλο του ξανθού αντικειμένου του πόθου.
















▶ Share this article :
0 comments