Wednesday, February 27, 2013

Δείτε την Πάολα με την κόρη της Παολίνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! [video]

Είναι γνωστό ότι η Πάολα έχει αποκτήσει με τον πρώην άντρα της τον Φώτη μια υπέροχη κορούλα. Την Παολίνα. Η μαμά έχει φροντίσει να το κάνει γνωστό και μέσω του ....
μικροφώνου αλλά και από φωτογραφήσεις που έχει κάνει μαζί της. Και είναι απόλυτα σεβαστό ότι πρόκειται για επιλογή. Το κακό είναι όμως ότι η έκθεση του παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία έχει γεννήσει αντιδράσεις ακόμη και από τους ίδιους τους θαυμαστές της τραγουδίστριας. Όχι τόσο για τις φωτογραφήσεις αλλά για το γεγονός ότι η Παολίνα βρίσκεται κατά καιρούς στα μπουζούκια σε πολύ μικρή ηλικία και διασκεδάζει με την μητέρα της.

Πέρα από το κομμάτι των ισορροπιών και της ανατροφής-που επαναλαμβάνω ότι είναι επιλογή των γονιών της-υπάρχει λογική βάση στις αντιδράσεις. Αν εξαιρέσεις το γλυκό στοιχείο, ότι δηλαδή η κόρη κοπιάρει ακριβώς τις κινήσεις της μαμάς και τις φιγούρες της, οι θαυμαστές αναρωτιούνται για την ώρα που συμβαίνει αυτό με πιο χαρακτηριστική φράση «Εγώ στην ηλικία της μικρής έπινα γάλα αυτή την ώρα και κοιμόμουν». Δείτε το video και τα σχόλια που ακολουθούν!





              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot