Thursday, February 28, 2013

Είδηση που ΣΟΚΑΡΕΙ: Bίασαν μέχρι θανάτου σκυλιά


Κακοποίησαν σεxουαλικά μέχρι θανάτου δύο οικόσιτα σκυλιά οικογένειας από τη Σκάλα Λακωνίας.



Η οικογένεια που είδε τα σκυλιά της να πεθαίνουν μέσα σε φρικτούς πόνους κατήγγειλε το έγκλημα των ασυνείδητων στην Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία, η οποία, με τη σειρά της δημοσιοποίησε την υπόθεση.

Η οικογένεια κατήγγειλε ότι το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 29 Ιανουαρίου. Τότε μέλη της οικογένειας βρήκαν ετοιμοθάνατο το ένα σκυλάκι βάρους περίπου 12 κιλών, με εμφανή σημάδια σεxουαλικής κακοποίησης και βασανιστηρίων!
Το ίδιο, προφανώς, ανθρωπόμορφο κτήνος ξαναχτύπησε και στις 15 Φεβρουαρίου με θύμα το δεύτερο σκυλάκι της οικογένειας, το οποίο άρπαξε και μετέφερε σε ένα διπλανό χωράφι όπου το κρέμασε από ένα δέντρο και το κακοποίησε σεxουαλικά μέχρι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με την οικογένεια, πολλές φορές τους τελευταίους μήνες ο απάνθρωπος βασανιστής είχε τρυπώσει στην αυλή τους καραδοκώντας για να πιάσει τα ζώα και, σε μια από αυτές, έπεσε το πορτοφόλι του το οποίο παραδόθηκε στην Αστυνομία. Όμως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν έχουν προχωρήσει.
tromaktiko

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot