Thursday, February 28, 2013

Τρίο με τα πτώματα δυο μαύρων που δολοφόνησαν οι εραστές της έκανε 18χρονη νεκρόφιλη [εικόνες]


Σοκαριστικές είναι οι νέες λεπτομέρειες... που έρχονται στο φως για την διαβόητη υπόθεση των Joliet Murders.Εκεί όπου η 18χρονη Αλίσα
Μασάρο έπεισε τον... σύντροφό της και δυο φίλους του να σκοτώσουν δυο μαύρους προκειμένου να κάνει σεξ με τα πτωματά τους.
«Είναι ένα από τα πιο σατανικά πράγματα που έχω δει στα 27 χρόνια θητείας μου.Σχεδόν δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν άνθρωποι ικανοί για τέτοιες πράξεις».
Αυτό δήλωσε ο Μάικ Τράφτον, σερίφης της πόλης Τζολιέτ στο Ιλινόις, μετά την σύλληψη της 18χρονης Αλίσα Μασάρο και των συνεργών της στα τέλη Ιανουαρίου.





Σύμφωνα με τον 24χρονο Τζόσουα Μίνερ, τον εραστή της 18χρονης, προθεσή του ήταν να εκπληρώσει την φαντασίωση που του είχε εκφράσει εκείνη ότι έχει, δηλαδή «να κάνει σεξ με ένα πτώμα».
Οπότε, έπεισε τον 19χρονο Άνταμ Λέτερμαν (σ.σ. γιος αστυνομικού, ο οποίος μάλλον συμμετείχε και στο όργιο που ακολούθησε) και την 18χρονη Bethany McKee να τον βοηθήσουν.
Εκείνοι συνάντησαν κάπου έξω τους -22χρονους φίλους
και αριστούχους μαθητές- Έρικ Γκλόβερ και Τέρενς Ράνκινς και τους δελέασαν πίσω στο σπίτι του Μίνερ με την υπόσχεση ότι θα κάνουν σεξ με την Bethany. Εκεί όπου κατάφεραν (και οι 4 μαζί) να τους στραγγαλίσουν.




Στην συνέχεια ο Μίνερ, αφού άρχισε να ποδοπατεί τα πτώματα των δυο άτυχων νέων και να τα χρησιμοποιεί ως σανίδες του σερφ, ζήτησε από την 18χρονη να εκπληρώσει την φαντασίωσή της και να κάνει σεξ με αυτούς.
Τόσο μαζί τους, όσο και πάνω τους, αφού στην συνέχεια -σύμφωνα με την αστυνομία- οι δυο άντρες και η 18χρονη άπλωσαν ένα μπεζ σεντόνι πάνω από τα πτώματα και επιδόθηκαν όλοι μαζί σε ερωτικές περιπτύξεις.
Αυτή την στιγμή το ζεύγος των πρωταγωνιστών βρίσκεται πίσω από τα σίδερα, ενώ οι δυο συνεργοί τους έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση 10 εκ. δολάρια ο καθένας.












              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot