Thursday, January 31, 2013

«Τον πήρα γιατί έκανε τους Γερμανούς να κλαίνε»



Μπερλουσκόνι: Η απόκτηση του Μπαλοτέλι έγινε για αγωνιστικούς λόγους


Η μεγάλη μεταγραφική επιτυχία της Μίλαν, η απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Μάντσεστερ Σίτι, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στην Ιταλία.

Ανάμεσα σε εκείνους που ανέλυσαν τα αγωνιστικά οφέλη που θα έχει η προσθήκη του «Σούπερ Μάριο» στο ρόστερ της ομάδας του Μιλάνου, υπήρξαν και κάποιοι που θεώρησαν τη μεταγραφή αυτή… προεκλογικό δόλωμα. Με άλλα λόγια, πιστεύουν πως ο υποψήφιος πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προχώρησε στην αγορά του παίκτη για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Μίλαν, μίλησε στην τηλεόραση της «Rai» και ξεκαθάρισε πως η προσθήκη του παίκτη έγινε για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

«Σε καμία περίπτωση δεν έκανα μια… εκλογική επένδυση. Η μεταγραφή του Μάριο έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Τόσο ο προπονητής μας, όσο και η διοίκηση, είναι σίγουροι πως η προσθήκη του παίκτη θα δυναμώσει την ομάδα. Συνεπώς, καμία ψηφοθηρική πρόθεση δεν υπάρχει πίσω από τη μεταγραφή αυτή», τόνισε ο Μπερλουσκόνι.

Πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της Μίλαν είχε χαρακτηρίσει «σάπιο μήλο» τον Μπαλοτέλι. Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Μπερλουσκόνι… αναδιπλώνεται και επαναφέρει τη συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο. «Δεν είναι… σάπιο μήλο ο Μάριο.

Τον αγόρασα γιατί με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Γερμανίας το καλοκαίρι, έκανε εκατομμύρια Γερμανούς να κλαίνε. Αντίθετα με τον Μάριο Μόντι, ο οποίος σημείωσε και εκείνος δύο γκολ, αλλά έκανε τους Ιταλούς να κλαίνε», είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Πηγή: sport-fm.gr

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot