Thursday, January 31, 2013

Πασίγνωστη τραγουδίστρια: Πέθανε η μεγάλη ντίβα [φωτο]


Συκλονισμένοι οι Έλληνες τραγουδιστές με την τραγική είδηση του θανάτου της πασίγνωστης ντίβας του τραγουδιού!

Φτωχότερη είναι η μουσική σκηνή από το βράδυ της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου όταν και έγινε γνωστό πως "έφυγε" η τραγουδίστρια...

Πρόκειται για την Πάτι Άντριους (Patty Andrews) που πέθανε σε ηλικία 94 ετών και ήταν η κύρια τραγουδίστρια του δημοφιλούς συγκροτήματος των δεκαετιών '40 και '50, "The Andrews Sisters", ανακοίνωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπός της, Αλαν Έικλερ.

Ο Έικλερ δήλωσε ότι η Άντριους πέθανε από φυσικά αίτια στο σπίτι της στο Λος Άντζελες.

Η Πάτι Άντριους ήταν η νεότερη των αδελφή του συγκροτήματος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά τις δεκαετίες του '40 και του '50, με μερικά από τα πιο γνωστά τους τραγούδια να περιλαμβάνουν το "Boogie Woogie Bugle Boy" και το "Don't Sit Under the Apple Tree".

Οι Andrews Sisters έχουν πουλήσει πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους και έγιναν ιδιαίτερα γνωστές κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, στην Αφρική, τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Οι τρεις αδελφές εμφανίστηκαν σε 16 ταινίες, όπου έπαιξαν ρόλους στο πλευρό των Μπαντ Άμποτ και Λου Κοστέλο, στο "Buck Privates" και το "Hold that Ghost", ενώ εμφανίστηκαν στην ταινία Road to Rio μαζί με τους Μπομπ Χόουπ και Μπινγκ Κρόσμπι.

Γεννημένες στη Μινεσότα, οι αδελφές ξεκίνησαν την καριέρα τους τραγουδώντας σε τοπικούς διαγωνισμούς ανεύρεσης νέων ταλέντων, ενώ μετακόμισαν στην Καλιφόρνια όταν έγιναν γνωστές.

Η Λαβέρν Άντριους πέθανε από καρκίνο το 1967 και η Μαξίν Άντριους από καρδιακή προσβολή το 1997.






The Andrews Sisters"



              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot