Monday, December 31, 2012

Μπαλατσινού: «Ο Λαυρεντιάδης της έδινε 25.000 € το μήνα»

Σάλος με τις καταγγελίες για τη Τζένη Μπαλατσινού και τις υπέρογκες αμοιβές που λάμβανε από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Τι λένε οι καταγγελίες;

Το όνομα της Τζένης Μπαλατσινού εμπλέκει στην κατάθεσή του ο επιχειρηματίας-χημικός Κ. Μπαλής, που ανέφερε πως ο Λαυρεντιάδης της πλήρωνε αδρά το μήνα 25.000 ευρώ για την εταιρεία που είχε ιδρύσει η σύζυγος του Κωστόπουλου στην Κηφισιά.

Πρόκειται για την BEAUTYWORKS που το ζεύγος Κωστόπουλου κάποτε προέβαλε ως επιτυχημένο εγχείρημα μιας … πετυχημένης μητέρας, αλλά στη συνέχεια την έδωσε στον τρόφιμο πλέον του Κορυδαλλού. Ο Μπαλής κατέθετε μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στην ανακρίτρια κ. Χατζάκη και όπως αποκάλυψε με ντοκουμέντα ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης έγινε στυγνός εκμεταλευτής και εκβιαστής της εταιρείας που ο χημικός είχε στήσει με πολύ κόπο!

Κατάθεση από τον άνθρωπο που ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Ο Κ. Μπαλής έδωσε και άλλους. Και δυο από αυτούς είναι και αυτοί άνθρωποι των ΜΜΕ.

http://heraklion1.blogspot.gr/
                    

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot