Friday, November 30, 2012

Η Kim πνίγει τη λύπη της …



Μακριά από την πατρίδα της προσπαθεί να ξεπεράσει τα ...νομικά προβλήματα που συνεχίζονται όσον αφορά στην έκδοση διαζυγίου με τον εν διαστάσει σύζυγό της Kris Humphreys. Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το νέο θέμα που προέκυψε έγκειται στο γεγονός ότι η Kim επιθυμεί διαζύγιο, ενώ ο Kris ακύρωση για εξαπάτηση. Επιπλέον, ο μπασκετμπολίστας ζητεί από τη reality star να του επιστρέψει το αξίας 2 εκατ. δολαρίων διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά, λέγοντας ότι υπάρχει ως όρος στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους να κρατήσει το δαχτυλίδι της σε περίπτωση χωρισμού τους.

Ο δικηγόρος της Kim Kardashian αναφέρει ότι ο Humphries έχει δέσει χειροπόδαρα την πελάτισσά του καθώς δεν μπορούν να φθάσουν σ’ έναν συμβιβασμό. Εν τω μεταξύ και οι δύο έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ημέρες με τις πράξεις τους, καθώς ο Kris Humphries μάλωσε στο τερέν με τον Rajon Rondo των Celtics, ενώ η Kim Kardashian προκαλεί αμφίθυμα συναισθήματα με την παρουσία της στο Κουβέιτ.

Για πολλούς θεωρείται ανεπιθύμητη καθώς κυκλοφόρησε ταινία σ...ξ με πρώην σύντροφό της, ο γάμος της διήρκεσε μόλις 72 μέρες και έκανε δηλώσεις υπέρ του Ισραήλ στη διαμάχη με την Παλαιστίνη μέσω twitter. Όλα αυτά είναι αρκετά για να θεωρηθεί ανήθικη καθώς «οι αρχές και αξίες της είναι εντελώς αντίθετες με τις παραδόσεις μας καθώς είμαστε βαθιά θρησκευόμενος λαός» τόνισε ο Mohammad Al Tabtabai, ιερέας στο Κουβέιτ. «Η παρουσία της στον Κόλπο μπορεί να προκαλέσει επεισόδια βίας από τους νέους μας», συμπλήρωσε στο Gulf News. Η ίδια πάντως δεν φάνηκε να πτοείται πνίγοντας τις λύπες – ίσως και τις χαρές της – σε τεράστια ποτήρια μιλκσέικ.

http://www.mychannel.gr/
real.gr
                                               >>>>ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ<<<<

Κανε like τσάμπα είναι

                                                                                           

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot