Friday, September 28, 2012

Θέλουν να κλείσουν το νοσοκομείο της Σητείας




Το νοσοκομείο της Σητείας , πιθανόν να θέλουν να υποβαθμίσουν ή να κλείσουν ορισμένοι κύκλοι της υγείας του νομού. Το ρητό “ Ο Θάνατός σου η Ζωή μου” φαίνεται ότι βρίσκει πλήρης εφαρμογή για το νοσοκομείο της Σητείας. 

Σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου της Σητείας, ευρισκόμενους στο νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου , για να παραστεί στο συμβούλιο των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων του νομού , ζήτησε να μετακινηθεί ένας Καρδιολόγος από τα άλλα δυο νοσοκομεία του νομού . Η απάντηση του Διοικητή , ήταν αρνητική. 

Μετά το πιο πάνω συμβάν οι Ιατροί του νοσοκομεία της Σητείας , κάλεσαν τα τοπικά ΜΜΕ σε μια συνέντευξη τύπου.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου και επιμελητής Α στην Ορθοπεδική Κλινική κ. Καστάνη στης δηλώσεις του αναφέρει ότι το “ νοσοκομεία της Σητείας είναι πλέον ξεκρέμαστο”

Για ¨επικίνδυνα όρια' μίλησε η Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας και Διευθύντρια της Παθολογική Κλινικής κα Δασενάκη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι “ Κινδυνεύουμε όλοι” , από την έλλειψη καρδιολόγου .

Ο κ Σολίδακης , Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου και Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής ανέφερε ότι ¨το νοσοκομείο χωρίς καρδιολόγο είναι ένα τίποτα... είμαστε καταδικασμένοι ¨. Τόνισε ότι πρέπει “να αγωνιστεί όλος ο λαός της Σητειας” για να μην υποβαθμιστεί το νοσοκομείο .Αναφερόμενος μάλιστα στο τοπικό ( Σητειακό) βουλευτή τόνισε ότι “το μέλλον του κοινοβουλευτικού είναι η Σητεία” 

Για τους γνωρίζοντες το νοσοκομείο της Σητείας είναι ένα καζάνι έτοιμο να σκάσει. Ο Διοικητής και οι εργαζόμενοι δίνουν κάθε μέρα ¨Τιτάνιο¨αγώνα για να μπορέσουν να λειτουργήσουν το νοσοκομείο της Σητείας. 








Κανε like τσάμπα είναι

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot