Tuesday, August 28, 2012

Η προκλητική διαφήμιση της Κάντις Σουάνπολ που απαγορεύτηκε παντού! [φωτο+ video]




Η νέα διαφημιστική καμπάνια του Brian Atwood με πρωταγωνίστρια της Νοτιοαφρικανή supermodel Κάντις Σουάνπολ κατέβηκε από τις γιγαντοαφίσες στην Madison
Avenue πριν καν προλάβει να ανέβει….

Το να απαγορευτεί μια διαφήμιση σε κάποια μουσουλμανική χώρα ή στα ενδότερα της Αμερικής (εκεί που κυριαρχούν οι φανατικοί χριστιανοί) είναι σχεδόν αναμενόμενο.
Αλλά χρειάζεται κάτι να είναι πραγματικά σκανδαλώδες για να κάνει τους σκληρόπετσους Νεουορκέζους να ασχοληθούν μαζί τους.
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_1337.jpeg
Όπως η διαφημιστκή καμπάνια του Brian Atwood που δείχνει την γυμνή Κάντις Σουάνπολ να κυλιέται σε ένα καναπέ μαζί με ένα μάτσο άντρες.
Η αλήθεια είναι ότι η απόφαση του δήμου της Νέας Υόρκης, καθώς επίσης και του συνδέσμου ταξί που δεν δέχτηκε να την παρουσιάσει στον στόλο των αυτοκινήτων του,
μοιάζει άκρως υπερβολική.
http://www.dejavu.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_2392.jpeg
Ειδικά από την στιγμή που η ίδιας λογικής τηλεοπτική διαφήμιση, η οποιά είναι και απείρως πιο σέξι, συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά.

   

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot