Sunday, July 29, 2012

Τα 5 πιο ανατριχιαστικά πράγματα που θα συναντήσουμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!


Τα 5 πιο ανατριχιαστικά πράγματα που θα συναντήσουμε στους Ολυμπιακούς του Λονδί
Δεν υπάρχει μόνο η καλή πλευρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αλλά και αυτή που μας κάνει σκεπτικιστές όσον αφορά τι προσφέρουν τελικά. Ενότητα η διαχωρισμό. Τα 5 πράγματα που θα δείτε μας αντικατοπτρίζουν πως είναι η κατάσταση σε τέτοια αθλητικά γεγονότα.


Πύραυλοι εδάφους: Αυτό είναι κάτι που για πολλούς μπορεί να φαίνεται εντελώς αχρείαστο. Αλλά οι Βρετανοί πιστεύουν ότι θα εκφοβίσουν έτσι την τρομοκρατία. Δεν είναι πάντως τόσο απλό να περπατάς στον δρόμο και να βλέπεις τεράστια όπλα να σε σημαδεύουν.

Ο αριθμός των στρατιωτών είναι πιο μεγάλος και από τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο στο Λονδίνο:
Και αυτό φαντάζει υπερβολικό για πολλούς. Αλλά όταν λέμε για Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλάμε για ενότητα και αγάπη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ποτέ και για αυτό υπάρχουν τόσο αυστηρά μέτρα.

Ο δρόμος των πλουσίων: Ναι καλά ακούσατε, αφού υπάρχει δρόμος που είναι μόνο για τους πλούσιους και τους ανθρώπους των εταιριών. Εκεί δεν επιτρέπεται κανένας άλλος και αν περάσει θα φάει πρόστιμο. Ισότητα...πουθενά φυσικά.

Οι κάμερες παρακολουθούν κάθε κίνηση: Ότι βήμα και να κάνετε ή κίνηση καταγράφεται. Η αυστηρότητα σε αυτό το ζήτημα στο Λονδίνο φτάνει μέχρι την κορυφή. Τα πάντα παρακολουθούνται και ουδείς μπορεί να ξεφύγει πιστέψτε μας. Για αυτό προσοχή

Περίφραξη γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου: Λες και βρίσκεστε στο τείχος του Βερολίνου είναι. Πραγματικά μοιάζει απόμακρο, αλλά έτσι αποφάσισαν οι ιθύνοντες των Ολυμπιακών Αγώνων και έτσι έκαναν. Η ασφάλεια πάνω από όλα...αν και παρουσίαζαν άλλα στην τελετή έναρξης. 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot