Wednesday, June 27, 2012

Το σπίτι της κολάσεως: Έξι παιδιά ζούσαν τον εφιάλτη - Από τα βασανιστήρια είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά τους!!!


Απίστευτης αγριότητας εγκλήματα από 47χρονη σαδίστρια σε ανήλικα παιδιά τα οποία οι αρχές πιστεύουν πως δεν είναι δικά της αλλά τα είχε απαγάγει για να τα κακοποιεί σωματικά και σεξουαλικά. Υποχρέωνε τα έξι παιδιά να παλεύουν σαν ζώα μέχρι τελικής πτώσεως.

Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων βρέθηκαν οι ντετέκτιβ αστυνομικού τμήματος του Σιάτλ (ΗΠΑ) και οι πρώτες πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα έκαναν αμέσως τον γύρο του κόσμου προκαλώντας την οργή της κοινής γνώμης για την 47χρονη σαδίστρια Μαρία Γκονζάλες Εσκουιβέλ.

Οι καταθέσεις παιδιών και γειτόνων είναι τόσο ανατριχιαστικές ώστε οι αρχές του Σιάτλ αναφέρονται στην υπόθεση με τον χαρακτηρισμό «Το σπίτι του τρόμου» ή «Το σπίτι της κολάσεως».

Όπως γράφει το iefimerida.gr Η 47χρονη κρατούσε τα παιδιά νηστικά για να μην έχουν δυνάμεις και τα κακοποιούσε άγρια για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Οι αστυνομικοί δεν έδωσαν όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα αλλά ανέφεραν πως η σαδίστρια κακοποιούσε σεξουαλικά τα έξι παιδιά, έριχνε αλκοόλ στα γεννητικά τους όργανα, τα έδερνε μέχρι να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά τους και τα υποχρέωνε να παλέψουν για τη ζωή τους.

Έπειτα από ατελείωτες ώρες βασανιστηρίων, το μεγαλύτερο παιδί το οποίο ήταν πλέον 19 ετών, το έσκασε και κατήγγειλε στην αστυνομία όσα συνέβαιναν στην οικογένεια. Η σαδίστρια προφυλακίστηκε και περιμένει τη δίκη της τον Αύγουστο.

Τα έξι παιδιά είναι ηλικίας 7 έως 19 ετών και έπειτα από συμβουλή δικηγόρου κατέθεσαν μήνυση στις κοινωνικές υπηρεσίες της πόλης επειδή δεν παρενέβησαν παρά τις 17 καταγγελίες γειτόνων που είχαν προηγηθεί!

Ο εφιάλτης των ανηλίκων ξεκίνησε το 2008 όταν ο πατέρας τους μετακόμισε στο ίδιο σπίτι με την Μαρία Γκονζάλες Εσκουιβέλ η οποία ήταν η ερωμένη του. Το 19χρονο παιδί ωστόσο έμενε ήδη με την σαδίστρια από το 2006 παρότι δεν είχαν συγγένεια. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η γυναίκα κακοποιούσε και τον σύντροφό της ενώ δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο άντρας αυτός ήταν πατέρας των παιδιών ή τα είχε απαγάγει.

«Τα παιδιά έχουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πληγές στο κεφάλι, οιδήματα στα πόδια, πρησμένα γεννητικά όργανα, σπασμένα δάχτυλα, τόσο πρησμένα μάτια που είναι εντελώς κλειστά, εκδορές στο πρόσωπο, σπασμένα πλευρά που σε μία περίπτωση έχουν τρυπήσει τον πνεύμονα, ρήξη αμφιβληστροειδούς και σπασμένες μύτες. Το μεγαλύτερο παιδί είχε κακοποιηθεί τόσο ώστε άνθρωποι που το ήξεραν να μην μπορούν να το αναγνωρίσουν πια», αναφέρει το κατηγορητήριο.

Η 47χρονη είχε απαγορεύσει σε κάποια από τα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και τα απειλούσε πως εάν μιλούσαν για τα βασανιστήριά τους... θα τα σκότωνε χτυπώντας τα με μια ζώνη μέχρι θανάτου.

Τους επέτρεπε επίσης να κάνουν μόνο ένα μπάνιο την εβδομάδα, με την μάνικα στον κήπο.


eglimatikotita
http://periergaa.blogspot.gr

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot