Thursday, June 28, 2012

Συνελήφθη 23χρονος με πιστόλια και σφαίρες στον Άγιο Νικόλαο


Με όπλα και σφαίρες συνελήφθη ένας 23χρονος στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, 23χρονος ημεδαπός για κατοχή όπλων και εκρηκτικών.


Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, που περιήλθαν σε αστυνομικούς του Επιτελείου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αγίου Νικολάου, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και της προαναφερόμενης Ομάδας κατά την οποία διενεργήθηκαν έρευνες σε δύο οικίες του 23χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δύο (2) εύχρηστα πιστόλια των 9mm και 7.65mm με τις γεμιστήρες τους,

• Μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού,

• Εξήντα ένα (61) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,

• Ένα (1) μασούρι ζελατοδυναμίτιδας και

• Ένα (1) πτυσσόμενο μεταλλικό γκλόπ.

Συνελήφθη και ο 53χρονος ιδιοκτήτης της κυνηγετικής καραμπίνας, η οποία βρέθηκε στην κατοχή του 23χρονου, για πλημμελή φύλαξη όπλου, το οποίο κατέχει νόμιμα.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (28-06-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.



 http://www.flashnews.gr

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot