Tuesday, May 29, 2012

Προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ στους δήμους της Κρήτης- 590 στο Ηράκλειο!

Προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ στους δήμους της Κρήτης- 590 στο Ηράκλειο!..αφορούν εργατικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό ώστε να απασχοληθεί σε έργα για το περιβάλλον, τις κοινωνικές δομές φροντίδας του Δήμου , την τεχνική υποστήριξη, την πολεοδομία και άλλους τομείς .

       Υπεγράφη σήμερα, όπως έχει ήδη αναφέρει το CRETALIVE, από τους υπουργούς Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Παύλο Αποστολίδη, Εσωτερικών  κ. Αντώνη Μανιτάκη και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αντώνη Ρουπακιώτη η απόφαση για τις προσλήψεις προσωπικού στους Δήμους και της Κρήτης μέσω των προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας που στόχο έχουν τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.
     Στο Δήμο Ηρακλείου προβλέπονται 590 θέσεις εργασίας  για προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων  5μηνης διάρκειας με πλήρη ασφάλιση .
     Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ ενώ την εποπτεία και τον έλεγχο των διαδικασιών επιλογής συμμετεχόντων και ωφελούμενων ασκεί το ΑΣΕΠ προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα των πινάκων κατάταξης των δικαιούχων ,να εξετασθούν τυχόν ενστάσεις και τελικώς να εγκρίνονται οι προσλήψεις.
    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί και προκήρυξη των θέσεων αφού μετά την υπογραφή της απόφασης από τον υπουργό κ. Αντώνη Μανιτάκη σειρά παίρνει το ΑΣΕΠ.
     Οι ειδικότητες  στο Δήμο Ηρακλείου είναι πολλές και αφορούν εργατικό αλλά και επιστημονικό προσωπικό ώστε  να απασχοληθεί σε έργα για το περιβάλλον, τις κοινωνικές δομές φροντίδας του Δήμου , την τεχνική υποστήριξη, την πολεοδομία  και άλλους τομείς .

 http://www.cretalive.gr

▶ Share this article :
0 comments