Tuesday, May 29, 2012

ΠΑΟ: Ψάχνουν 4,2 εκατ. ευρώ εντός της ημέρας!

Τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει στους ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να έχει εξοφλήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι αύριο Τετάρτη που το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα εξετάσει την υπόθεση άδειας του Παναθηναϊκού, με την έκδοση της απόφασης να αναμένεται την Πέμπτη.


Μόλις γίνει γνωστή η απόφαση , θα φέρει τον Δημήτρη Γόντικα σε άμεσες επαφές αναφορικά με τον πάγκο του «τριφυλλιού». Εάν οι «πράσινοι» πάρουν την άδεια, τότε ο Φερέιρα παραμένει το φαβορί για την θέση αυτή.


Όμως ακόμη και αν η Ελληνική Ομοσπονδία δώσει το «πράσινο» φως, δεν σημαίνει πως το «τριφύλλι» θα έχει τακτοποιήσει όλες τις υποχρεώσεις του.

Αυτό θα το αποφασίσει η UEFA η οποία την πρώτη Δευτέρα του Ιούνη θα συνεδριάσει (Financial Control Panel) με θέμα την επανεξέταση των περιπτώσεων των ομάδων που είχαν κληθεί σε απολογία τον περασμένο Ιανουάριο και Φεβρουάριο από την πειθαρχική επιτροπή με την κατηγορία της παραβάσης του κανονισμού financial fair play στην περσινή τους αδειοδότηση αλλά και να εξετάσει συνολικά την πορεία της των υπό παρακολούθηση ομάδων για τη νέα σεζόν.

Η UEFA θα λάβει σοβαρά υπόψη της την λίστα της εκάστοτε Ομοσπονδίας και σε γενικές γραμμές, πληροφορίες την θέλουν να είναι ελαστική, αφού το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης σε πολλές χώρες της Ευρώπης, δεν της δίνει περιθώρια για αυστηρότητες.

▶ Share this article :
0 comments