Wednesday, May 30, 2012

Η ΒΙΚΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑ(ΛΙΣΤΗ) ΑΚΗ ΞΟΔΕΥΕ 122 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ...

Τιμολόγια και αποδείξεις αγορών του 2010 που μαρτυρούν ότι η υπάλληλος

της ΔΕΗ και γυναίκα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, είχε γίνει η… χαρά των καταστηματαρχών, αφού, ακόμα και μέσα στη περίοδο της οικονομικής κρίσης, εκείνη άφηνε γενναία χρηματικά ποσά σε κάθε επίσκεψη της με αποτέλεσμα να την υποδέχονται μετά βαΐων και κλάδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα 122,93 ευρώ που ξόδεψε για την αγορά ενός και μόνο ζευγαριού κάλτσες για τον πεντάχρονο γιο τους.


Λέγεται μάλιστα στους κύκλους της λεγόμενης υψηλής κοινωνίας ότι ήταν τέτοια πλέον η σχέση της κυρίας Σταμάτη με τα μεγάλα και ακριβά μαγαζιά της πρωτεύουσας, που έστελνε τον προσωπικό της οδηγό της για να παραλάβει κομμάτια από τις κολεξιόν τους και μετά να τα δοκιμάσει στο αριστοκρατικό dressing room που είχε διαμορφώσει στο παλάτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Αν κάτι της άρεσε, το πλήρωνε επιτόπου ή το πρόσθετε σε ανοιχτούς λογαριασμούς που είχε ανοίξει στα εν λόγω καταστήματα και αν όχι, απλά το παρέδιδε στον οδηγό της για να το επιστρέψει.


Από τα τιμολόγια φαίνεται ότι η κυρία Τσοχατζοπούλου φρόντιζε να ξοδεύει αρκετά χρήματα και για την ένδυση του πεντάχρονου γιου τους, Άκη. Ένα από τα αγαπημένα της καταστήματα, ήταν το Bambineria στο Κολωνάκι, ένα από τα λίγα που διέθετε την αγαπημένη της σειρά bebe του γαλλικού οίκου Dior. Και εκεί κάθε καταναλωτική της εξόρμηση κόστιζε στην οικογένεια Τσοχατζόπουλου περί τις 2.000 ευρώ, με την κυρία Σταμάτη να επιλέγει για τον γιο της ότι πιο τρέντι και ακριβό κυκλοφορεί στην αγορά των παιδικών ρούχων και αξεσουάρ.

5.757 ευρώ για ρούχα του μικρού Άκη
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο 2010, πραγματοποίησε πέντε τουλάχιστον επισκέψεις στο κατάστημα παιδικών ρούχων Bambineria στο Κολωνάκι προκειμένου να εξοπλίσει την γκαρνταρόμπα του πεντάχρονου γιου τους, Άκη.
Πιο συγκεκριμένα: Στις 29/6/2010 δεν διστάζει να δώσει από το πορτοφόλι της 1.930 ευρώ για να αγοράσει από επώνυμα φανελάκια και μπλουζάκια, μέχρι βερμούδες, παντελόνια και μαγιό, όλα τα απαραίτητα δηλαδή που χρειαζόταν το παιδί τους για τις διακοπές του.
Λίγους μήνες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Μαρτίου 2010, η κυρία Σταμάτη, είχε περάσει την πόρτα του ίδιου καταστήματος για να προμηθευτεί μερικά είδη από την ανοιξιάτικη κολεξιόν. Προμηθεύεται για τον μικρό Άκη κάλτσες, παπούτσια και παντελόνια πληρώνοντας συνολικά 1.818 ευρώ.

Τον Δεκέμβριο δε του 2010 (14/12), που είχε επισκεφτεί το Bambineria για να επιλέξει τότε ρούχα από τη νέα τότε χειμερινή κολεξιόν αγοράζοντας παντελόνια, μπουφάν, παλτό και κάλτσες ξόδεψε 1.446 ευρώ. Από στις συγκεκριμένες αγορές, ξεχωρίζει το κόστος ενός ζευγαριού κάλτσες τις οποίες πλήρωσε 122, 93 ευρώ. Τέσσερις μέρες νωρίτερα είχε προβεί σε αγορές ύψους 278,03 ευρώ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα επισκέφτηκε μια ακόμα φορά για το 2010, συμπληρωματικά στις 20/8/2010 προκειμένου να «ενισχύσει» την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του γιου της πληρώνοντας 285,00 ευρώ.

Συνολικά, οι αγορές για τα ρούχα του μικρού Άκη για το 2010- μόνο από ένα κατάστημα- στοίχησαν στο ζεύγος Τσοχατζόπουλου 5,757,00 ευρώ.

▶ Share this article :
0 comments