Saturday, April 20, 2013

Στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των παλαιστών σούμο! (pics)




Την καθημερινότητα των παλαιστών σούμο μπόρεσε να καταγράψει και να φωτογραφήσει ο Paolo Patrizi.


Ο φωτογράφος έζησε για χρόνια στηνΙαπωνία και μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση σε τρία διαφορετικά προπονητικά κέντρα.

Η σειρά φωτογραφιών με τίτλο «Ευγενικοί Γίγαντες» δείχνει όψεις της ζωής των παλαιστών, τόσο από την προπόνηση, όσο και από τον ελεύθερο χρόνο που έχουν.

«Ήθελα να καλύψω όσα περισσότερα μπορώ από τον τρόπο που ζουν. Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους εκεί. Δεν βγαίνουν έξω πολύ», εξηγεί ο Patrizi.

Οι παλαιστές ζουν, τρώνε και εξασκούνται μέσα στα προπονητικά κέντρα. Οι ασκήσεις αρχίζουν στις 6 το πρωί με τους νεώτερους. Ένας παλαιστής προκαλεί έναν αντίπαλο και μένει μέσα στην παλαίστρα μέχρι να νικηθεί από κάποιον άλλο.

Στις 8, σύμφωνα με τις περιγραφές του Patrizi, οι παλαιότεροι και με μεγαλύτερη εμπειρία παλαιστές μπαίνουν στη μάχη, και τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα.

«Μερικοί από τους σκληρότερους διαλέγουν τους νεαρότερους και τους διαλύουν. Σημειώνονται σοβαροί ξυλοδαρμοί. Σοβαρά περιστατικά εκφοβισμού λαμβάνουν χώρα, αλλά οι άντρες αυτοί σιωπούν. Δεν μπορούν να παραπονεθούν», λέει ο Patrizi.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή των παλαιστών Σούμο…




















▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot