Friday, April 12, 2013

Σκότωσε κατά λάθος τον άνδρα που αγαπούσε και θα πάει στη φυλακή!!!



Μια νεαρή γυναίκα σκότωσε τον άνδρα που αγαπούσε σε τροχαίο δυστύχημα και θα οδηγηθεί στη φυλακή
, με την ελπίδα ότι η ιστορία της θα σώσει άλλους ανθρώπους, όπως τόνισε ο δικαστής

Η 26χρονη Tanya Lee Mitchell από την Βικτώρια της Αυστραλίας, καταδικάστηκε σε δυο χρόνια και έξι μήνες στη φυλακή, για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του μόλις 3 μηνών συζύγου της, Sandeep Singh, τον Αύγουστο του 2010.
Η νεαρή γυναίκα από το Keilor της Βικτώρια, οδηγούσε με 85 χλμ/ώρα παραβιάζοντας το όριο ταχύτητας, ενώ είχε καταναλώσει και σημαντική ποσότητα αλκοόλ. Το αυτοκίνητο συγκρούστηκε στον τοίχο και το γκαράζ ενός σπιτιού.

Ο σύζυγός της υπέκυψε στα τράυματά του ενώ ίδια τραυματίστηκε και από τότε πάσχει από άγχος και κατάθλιψη, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο.

Ο δικαστής Geoffrey Chettle τόνισε ωστόσο ότι η Mitchell έχει ήδη τιμωρηθεί αρκετά για το αδίκημά της και είπε ότι η επικίνδυνη οδήγηση είναι ένα έγκλημα το οποίο διαπράττουν δυστυχώς αρκετοί νομοταγείς - κατά τα άλλα - πολίτες. Συμπλήρωσε ότι το γεγονός πως σκότωσε τον άνδρα που αγαπούσε δεν του άφηνε άλλη επιλογή από το να την καταδικάσει σε φυλάκιση, ελπίζοντας ότι η ιστορία της θα αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για άλλους.

Η γυναίκα παραδέχθηκε την ενοχή της κατά τη διάρκεια της δίκης..

Ο δικαστής Chettle αποφάσισε τελικά αναστολή της ποινής για δυο χρόνια, λαμβάνοντας υπόψη το παρελθόν και τον χαρακτήρα της, το λευκό ποινικό μητρώο αλλά και το γεγονός ότι αποτοξινώθηκε.

Η Mitchell, η οποία έκλαιγε καθ'όλη τη διάρκεια της δίκης, θα περάσει ένα χρόνο στη φυλακή.

▶ Share this article :
0 comments