Saturday, April 20, 2013

Τρόμος για μαθητές στα χέρια τσιγγάνων έξω από φροντιστήριο



''Αν είναι δυνατόν, να μην μπορούν να πάνε με ασφάλεια τα παιδιά μας στο φροντιστήριό τους'' έλεγε σοκαρισμένη η μητέρα των δυο μικρών μαθητών.


Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 21.00 χθες το βράδυ (18-04-2013) στον περιφερειακό της οδού Τυμφρηστού και συγκεκριμένα στη συμβολή με την οδό Κάλβου, στο ύψος της Αγίας Σοφίας και του ΚΑΠΗ.

Τα δυο αδέλφια ηλικίας 11 και 14 ετών, επέστρεφαν από το φροντιστήριο Αγγλικών στο σπίτι τους. Ξαφνικά είδαν μπροστά τους δυο νεαρούς τσιγγάνους. Ο ένας μάλιστα φορούσε και την κουκούλα από το φούτερ.

Όταν τα δυο αδελφάκια κατάλαβαν ότι οι νεαροί τους κλείνουν το δρόμο, προσπάθησαν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο, αλλά εκείνοι τους ακολούθησαν και τους έκλεισαν το δρόμο. ''Δώστε μας το κινητό για να μην σας πλακώσουμε στο ξύλο'', είπαν στα δυο μικρά παιδιά οι δράστες, οι οποίοι άρπαξαν το κινητό, έβγαλαν και πέταξαν την κάρτα sim και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας προς την κατηφόρα της οδού Κάλβου.

Τα παιδιά έτρεξαν σπίτι, ειδοποίησαν τη μητέρα τους και εκείνη ενημέρωσε την αστυνομία, που ξεκίνησε άμεσα τις αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή.
lamiareport

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot