Monday, April 8, 2013

Τα πιο ψαγμένα τατουάζ στον κόσμο!




Ένας γραφίστας παρουσιάζει στο κοινό τι κρύβεται πραγματικά κάτω από το δέρμα τους, προσπαθώντας να δώσει μια άλλη διάσταση στο ανθρώπινο σώμα.
Ο καλλιτέχνης Ντάνι Κουίρκ εκθέτει το ανθρώπινο σώμα αποκαλύπτοντας την ομορφιά που κρύβεται βαθιά μέσα του. Αυτό που έκανε ο Κουίρκ ήταν να κολλήσει ένα λεπτό στρώμα από ελαστικό υγρό πάνω στο σώμα των μοντέλων του χωρίς κανένα πόνο, το οποίο αποτυπώνει όλες τις λεπτομέρειες που κρύβονται κάτω από το δέρμα, όπως είναι οι αρτηρίες και άλλα ανατομικά μέρη.
Τα σχέδια αυτά τα έχει ζωγραφίσει ο ίδιος και τα έχει επεξεργαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να κολλήσουν πάνω στο δέρμα χωρίς να φθείρονται αν πέσει πάνω τους νερό.

Μιλώντας στην Huffington Post, δήλωσε ότι η τέχνη του δεν έχει καμία νοσηρή επίδραση στον οργανισμό.
Εξηγώντας τις ανατομικές ακουαρέλες του, που χαρακτηρίζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αναφέρει: «Τα έργα ανατομίας μου συνδυάζουν κλασικές πόζες με μια δραματική φωτοσκίαση, επεξηγώντας τι βρίσκεται κάτω από το δέρμα και οι εικόνες που απεικονίζουν την περιοχή του σώματος δείχνουν τις δομές όλου του οργανικού συστήματος».

▶ Share this article :
0 comments