Tuesday, April 9, 2013

ΣΟΚ: Δείτε ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι της αρέσουν ΜΟΝΟ οι γυναίκες!


Οι δισκογραφικές τη συμβούλευαν να μη μιλήσει δημόσια για τις επιλογές της...


Η διάσημη τραγουδίστρια και μουσικός Jessie J κατάλαβε ότι είναι λεσβί@ στα 17 της χρόνια.
Παρόλα αυτά η βιομηχανία της μουσικής είναι ένας σκληρός χώρος που θέλησε να την πείσει να καταπνίξει τα ένστικτά της και να «πλασάρει» προς τα έξω, ότι είναι αμφιφυλόφιλη με σκοπό να μην αποκλείσει από τους φαν της τους άνδρες.

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε μέσα από το νέο βιβλίο που αποτελεί τη βιογραφία της με τον τίτλοι «Ποιός γελάει τώρα; Η ιστορία της Jessie J».
Στις σελίδες του βιβλίου η 24χρονη αποκαλύπτει ότι οι δισκογραφικές εταιρείες την πίεσαν να μην μιλήσει δημόσια για τις επιλογές της, καθώς «το να είσαι αμφιφυλόφιλος σήμερα είναι πιο τρέντυ, από το να είσαι λεσβί@».
Την συμβούλευαν να μην τα βάλει με τους «ομοφοβικούς του κόσμου» και να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

Η Jessie από την πλευρά της είναι τόσο επαναστατική, που αρνείται να δείξει κάτι διαφορετικό για τον εαυτό της από αυτό που πραγματικά είναι.
Παραδέχτηκε δημόσια ότι «είναι 100% λεσβία και έδειξε ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο το «image» της όσο το να είναι αληθινή».

Το βιβλίο ωστόσο μιλάει και για την περιπέτεια της υγείας της διάσημης τραγουδίστριας που στα 11 της χρόνια ανακάλυψε ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά της και στα 18 της αντιμετώπισε εγκεφαλικό επεισόδιο.


pasradio.com

▶ Share this article :
0 comments