Friday, April 19, 2013

Αυτός έστειλε την επιστολή με δηλητήριο στον Ομπάμα


Περίεργη προσωπικότητα φαίνεται πως είναι ο Πολ Κέβιν Κέρτις, που συνελήφθη για την αποστολή της δηλητηριασμένης επιστολής στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.





Ο ίδιος φαίνεται να ήταν επαγγελματίας μίμος των Έλβις Πρίσλει, Τζόνι Κας, Μπον Τζόβι κ.α. Ο Κέρτις, κάτοικος της Κορίνθου του Μισισιπή, συνήθιζε να υπογράφει ως «ΚC», τα οποία ήταν και τα αρχικά που βρέθηκαν στις επιστολές που στάλθηκαν στον Ομπάμα και στον Γερουσιαστή Γουίκερ.

Μάλιστα, ο Κέρτις φαίνεται πως ήταν μέλος της Mensa, καθώς είχε αναρτήσει στο Facebook φωτογραφίες από ένα πιστοποιητικό συμμετοχής στον εν λόγω οργανισμό μέλη του οποίου είναι άτομα με υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης.

Ο ίδιος δηλώνει Χριστιανός - αλλά όχι φανατικός - και υποστηρικτής των Δημοκρατικών.
Όπως έγινε γνωστό, η ομοσπονδιακή εισαγγελία άσκησε δίωξη σε βάρος του Κέρτις.
Στη μηνυτήρια αναφορά που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Μισισιπή αναφέρεται ότι ο Κέρτις απείλησε να βλάψει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και άλλα πρόσωπα μέσω επιστολών που έστελνε με το ταχυδρομείο.

Ο Κέρτις αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστή.

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot