Friday, April 19, 2013

Ξεψύχησε στην άσφαλτο την παραμονή των γενεθλίων του...



Τραγικό τέλος, παραμονή των γενεθλίων του, έμελλε να βρει ο 41χρονος Αναστάσιος Τερίζης. Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, αβοήθητος και μόνος.



Εντοπίστηκε νεκρός δίπλα από την άμορφη μάζα σιδερικών, στην οποία μετατράπηκε η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε, 6 περίπου ώρες μετά το δυστύχημα, από πολίτη ο οποίος έκανε την βόλτα του στον υπό κατασκευή, παράλληλο δρόμο της λεωφόρου.

Συγκεκριμένα ο οδηγός της μοτοσικλέτας εντοπίστηκε νεκρός από τον πολίτη στις 9.20 το πρωί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε η αστυνομία, το δυστύχημα φαίνεται να σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, τη συγκεκριμένη ώρα ακούστηκε ένα δυνατός θόρυβος, ο οποίος δεν προσδιόριζε το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 41χρονος ενώ οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, στην Λεωφόρο Χριστάκη Αυξεντίου, στην Ορόκλινη, σε συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, όπου υπάρχει στροφή, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να εισέλθει σε υπό κατασκευή δρόμο, ο οποίος βρίσκεται στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η μοτοσικλέτα ακολούθησε μια τρελή πορεία 100 μέτρων και κατέληξε σε χωματόδρομο ενώ ο οδηγός έπεσε από την μοτοσικλέτα και ακινητοποιήθηκε ακριβώς δίπλα της.

Όπως διαφάνηκε από την αυτοψία που διενήργησε επί της σωρού του 41χρονου, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. Έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Ο άτυχος άνδρας διέμενε σε διαμέρισα στην Ορμήδεια και ήρθε στην Κύπρο πριν από λίγες μέρες, με σκοπό να βρει δουλειά, αφού στην Ελλάδα ήταν άνεργος, για αρκετό καιρό.

Η κύρια αίτια που προκάλεσε το νέο θανατηφόρο δυστύχημα, φαίνεται σύμφωνα με την αστυνομία, να είναι για άλλη μια φορά η υπερβολική ταχύτητα καθώς και το γεγονός ότι ο οδηγός δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot