Sunday, April 7, 2013

Πιστεύουν ότι ο Ομπάμα είναι ο… Αντίχριστος




Ένας στους τέσσερις Αμερικανούς υποπτεύονται ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος...



πάνω από το 1/3 πιστεύουν ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μία απάτη και περισσότεροι απ΄ τους μισούς θεωρούν ότι μία μυστική παγκόσμια ελίτ προσπαθεί να εγκαθιδρύσει μία Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Εξόχως ανησυχητικά είναι τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για τις πεποιθήσεις των πολιτών της ισχυρότερης οικονομίας παγκοσμίως. Των ΗΠΑ.

Η έκθεση, που συντάχθηκε από την Public Policy Polling, αφορά σε ένα δείγμα αμερικανών ψηφοφόρων που ερωτήθηκαν για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 13% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι ο Αντίχριστος, ενώ άλλο ένα 13% «δεν είναι σίγουροι», και έτσι αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί και να είναι.

Το 73% των πολιτών ήταν σε θέση να πουν ευθέως ότι δεν θεωρούν ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι ο Αντίχριστος.

Το 37% πιστεύει ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι απάτη, ενώ το 12% απάντησε ότι «δεν είναι σίγουρο».

Το 51% συντάσσεται με την επιστημονική άποψη, ότι πραγματικά συμβαίνει.

Το 28% των πολιτών εκτιμά ότι μία παγκόσμια συνωμοσία περί εγκατάστασης μίας Νέας Τάξης Πραγμάτων που θα διέπει ολόκληρο τον κόσμο μέσω μίας απολυταρχικής κυβέρνησης.

Η έρευνα κατέδειξε ότι κάποιες από τις κατά καιρούς θεωρίες συνωμοσίας έχουν απορριφθεί από την κοινή γνώμη, όπως το ότι η αποστολή στη Σελήνη ήταν ψεύτικη.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη με σκοπό να διαπιστώσει κατά πόσο οι πολιτικές πεποιθήσεις των ψηφοφόρων έχουν αντίκτυπο στην προθυμία τους να πιστέψουν σε θεωρίες συνωμοσίας.


troktiko.eu

▶ Share this article :
0 comments