Thursday, April 11, 2013

Συνελήφθη ο κτηνοτρόφος που σκότωσε την 20χρονη φοιτήτρια !!!


Σε δασική περιοχή των Φιλιατών συνελήφθη ο 25χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος το μεσημέρι της Τετάρτης σκότωσε με μαχαίρι, εν ψυχρώ, την 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευτικής.
Ο δράστης μετά το έγκλημα εξαφανίστηκε με το αγροτικό του αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε έξω από την πόλη των Φιλιατών.
Οι αστυνομικοί με τη βοήθεια σκύλου - ανιχνευτή, τον εντόπισαν, τον εγκλώβισαν σε δύσβατη περιοχή και τον συνέλαβαν.
Το έγκλημα διαπράχθηκε έξω από καφετέρια, στον κεντρικό δρόμο των Φιλιατών, μπροστά στα μάτια διερχόμενων πολιτών, οι οποίοι έμειναν άναυδοι.
Όπως είπαν είδαν τον 25χρονο κτηνοτρόφο από την περιοχή τους, να καταφέρει κτυπήματα σε μαχαίρι στο λαιμό της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έφτασε με ένα αγροτικό αυτοκίνητο έξω από την καφετέρια όπου βρισκόταν η φοιτήτρια με την παρέα της και την κάλεσε για να μιλήσουν.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπληκτίστηκαν και ο κτηνοτρόφος έβγαλε από το αυτοκίνητο ένα μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα την 20χρονη, η οποία καταγόταν από χωριό της Παραμυθιάς.
Αμέσως μετά ο δράστης εξαφανίστηκε.
Η κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου λίγα λεπτά αργότερα πέθανε, παρά την μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την κρατήσουν στη ζωή.

▶ Share this article :
0 comments