Thursday, March 21, 2013

Η ανατομία των πoρνoστάρ!


Οι γυναίκες με δεκαετή παρουσία...έχουν πάει με 148 άντρες,

οι άντρες με 1.013 γυναίκες Μία έρευνα για το ανθρώπινο πρόσωπο της πορνοβιομηχανίας αποφάσισε να κάνει ένας 26χρονος Βρετανός.
Για τις ανάγκες της έρευνάς του ο Τζον Μίλγουορντ,μελέτησε το προφίλ 10.000 πορνοστάρ στη διαδικτυακή βάση και ετοίμασε τη μελέτη του.
Η μέση Αμερικανίδα πορνοστάρ είναι 22 ετών, κατάγεται από την Καλιφόρνια, έχει ύψος μόλις 1,65 μ. και είναι καστανή. Κατά πάσα πιθανότητα τη λένε Νίκι,καθώς αυτό είναι το συνηθέστερο όνομα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών,
και φοράει νούμερο στηθόδεσμου Β-75.
Η μέση ηλικίας που οι γυναίκες πορνοστάρ αποφασίζουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους είναι τα 22 τους,ενώ για τους άνδρες είναι τα 24.
Ωστόσο τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια βλέπουν το συγκεκριμένο επάγγελμα ως μία προσωρινή απασχόληση.
Τα αγόρια μένουν στο «χώρο» κατά μέσο όρο 4 χρόνια,
ενώ τα κορίτσια 3.
Μέσα στο διάστημα αυτό οι γυναίκες γυρνούν 19 ταινίες και οι άντρες 16.Υπάρχουν όμως και οι επαγγελματίες του κλάδου που η παραμονή στο επάγγελμα κυμαίνεται από 17 ως 22,4 χρόνια. Οι 10 γυναίκες πορνοστάρ με την πιο μακρόχρονη παρουσία
στο χώρο,κατά μέσον όρο έχουν εργαστεί 17,7 χρόνια και έχουν κάνει έρωτα με 148 άνδρες μπροστά στο φακό.
Οι αντίστοιχοι άνδρες πορνοστάρ παραμένουν κατά μέσο όρο 22,4 χρόνια και στο διάστημα αυτό συνουσιάζονται με 1.013 γυναίκες.

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot