Thursday, March 7, 2013

Όλη η αλήθεια για την παρουσιάστρια, που συνέλαβαν για πoρνεία στην Βουλγαρία


Η είδηση σύλληψής της προκάλεσε σάλο. Τα ονόματα που «παρέλασαν», ακόμη κι από έγκυρες ιστοσελίδες ενημέρωσης, φωτογράφιζαν συγκεκριμένα πρόσωπα. Ποια, όμως, είναι η παρουσιάστρια που….
πραγματικά συνελήφθη για πoρνεία; Το planet-greece αποκαλύπτει σήμερα όλη την αλήθεια… Καταρχήν να ξεκινήσουμε με την είδηση, η οποία είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το περασμένο Σάββατο. Η εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε την είδηση τονίζοντας ότι η νεαρή τηλεστάρ συνελήφθη επ” αυτοφώρω, από άνδρες της Βουλγαρικής Αστυνομίας. Μάλιστα στο εν λόγω δημοσίευμα, η εφημερίδα έδινε και πληροφορίες.

«Η ίδια φρόντιζε κάθε Σαββατοκύριακο να «μετακομίζει» σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στο Μπράνσκο της Βουλγαρίας και εκεί την επισκέπτονταν οι πελάτες,που πολλές φορές έφταναν οδικώς από την Ελλάδα.Οι αστυνομικοί της Βουλγαρίας αξιοποιώντας πληροφορίες την συνέλαβαν επ’αυτοφώρο και την οδήγησαν στο τμήμα της περιοχής.Η πανελίστρια πλήρωσε χρηματική εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη της.Το γεγονός πάντως , σύμφωνα με την εφημερίδα,δεν έχει ακόμη διαρρεύσει στους υπεύθυνους του σταθμού στον οποίο εργάζεται» έγραφε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Οι τρεις… υποψήφιες

Τις ημέρες που ακολούθησαν, μέχρι χθες το βράδυ, τρία ήταν τα ονόματα που έκαναν… παρέλαση από τα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά και τα κουτσομπολίτσικα πηγαδάκια.

Ήταν η γνωστή πανελίστρια, μεγάλου καναλιού της Αθήνας, που είχε ξανασυλληφθεί στο παρελθόν, για ναρκωτικά; Ήταν η γνωστή τηλεπερσόνα, που είχε σχέση και με γνωστό τραγουδιστή; Ήταν η γνωστή παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης;

Όλη η αλήθεια
Ξεκινήσαμε από το πρωί της Δευτέρας, ρωτώντας, ψάχνοντας και κυρίως σηκώνοντας το τηλέφωνο. Επικοινωνήσαμε μέχρι και με την ελληνική πρεσβεία στην Βουλγαρία αλλά και την βουλγαρική αστυνομία και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Θέλαμε μια και καλή να ξεδιαλύνουμε τις όποιες φήμες και να εντοπίσουμε το πραγματικό πρόσωπο, που συνελήφθη για πορνεία.

Κι όμως, παρά τα τηλέφωνα που κάναμε, τόσο οι Ελληνικές όσο και οι Βουλγαρικές Αρχές μας διέψευσαν κατηγορηματικά ότι συνελήφθη τον τελευταίο μήνα (!) ελληνίδα εντός της βουλγαρικής επικράτειας! Εάν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, τόσο η ελληνική πρεσβεια, όσο και το ελληνική υπουργείο Εξωτερικών, θα ήταν ενήμεροι.

Όμως, ως άλλοι άπιστοι… θωμάδες, απευθυνθήκαμε και στην Βουλγαρική Αστυνομία. Κι από εκεί, δια του εκπροσώπου Τύπου της, λάβαμε την διαβεβαίωση ότι όχι μόνο δεν έχει συλληφθεί καμία ελληνίδα, τον τελευταίο μήνα σε όλη την Βουλγαρία για πορνεία, αλλά ειδικότερα στο τουριστικό θέρετρο Μπάνσκο ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί σύλληψη οποιασδήποτε γυναίκας, άλλης υπηκοότητας πλην Βουλγαρικής τους τελευταίους 3 μήνες!

Συμπέρασμα: Μάλλον στα «Παραπολιτικά» θα πρέπει να ελέγχξουν λίγο καλύτερα τις πηγές πληροφόρησης που εμπιστεύονται.

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot