Friday, March 22, 2013

Τατουάζ στο πέoς του προκάλεσε μόνιμη στuση!


Έναν πρωτότυπο τρόπο να «διακοσμήσει» το κορμί του αποτίνοντας ταυτόχρονα φόρο τιμής στην κοπέλα του βρήκε ένας 21χρονος Ιρανός, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να κάνει τατουάζ στο πeος του το περσικό ρητό «καλή τύχη στα ταξίδια σου» καθώς και το γράμμα «Μ», αρχικό του επιθέτου της συντρόφου του.





Το 'πε και το 'κανε λοιπόν ο φίλος μας, και ως ενθύμιο του έμεινε να τον συντροφεύει στα «ταξίδια» του, μία κατάσταση μόνιμης ημι-στuσης! Αφού λοιπόν ταλαιπωρήθηκε από τον πόνο για λίγες εβδομάδες, στη συνέχεια αυτός αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στην 24/7 στuση.

Ο νεαρός πάντως μπορεί να έχει ακόμα φυσιολογικές επαφές και αρνήθηκε να ακολουθήσει θεραπεία, σαν κάθε γνήσιος θαλασσόλυκος που κάποιος θα του ζητούσε να ξεφουσκώσει τα πανιά του. Όσο για τα αίτια που δημιούργησαν το πρόβλημα (αν και για τον ίδιο μάλλον μόνο πρόβλημα δεν είναι); Ο καλλιτέχνης που του έκανε το τατουάζ, τρύπησε το πrος με τις βελόνες του πιο βαθιά από όσο έπρεπε, προκαλώντας μια δυσλειτουργία στα νεύρα της περιοχής με επακόλουθο τη μόνιμη στuση.

«Βασιζόμενοι στη συγκεκριμένη και μοναδική περίπτωση, πρέπει να αποθαρρύνουμε τους ενδιαφερομένους από το να κάνουν τατουάζ στα πeη τους», δήλωσαν Ιρανοί γιατροί

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot