Saturday, March 23, 2013

Φρίκη: Έκλεψε τζιπ και στραγγάλισε το βρέφος που βρήκε μέσα!


Δεν περίμενε ένας πατέρας στην...
Κίνα ότι θα άφηνε το μωρό του για δέκα λεπτά στο πίσω κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου του και θα το έβρισκε την επόμενη μέρα στραγγαλισμένο και θαμμένο μέσα στο χιόνι.


Η απίστευτη τραγωδία που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας άφησε το μωρό στο αυτοκίνητο επειδή ήθελε να ανάψει τη θέρμανση του καταστήματός του προτού το πάει εκεί. Ένας 48χρονος βρήκε την ευκαιρία να κλέψει το αυτοκίνητο παίρνοντας μαζί του και το μωρό, που βρισκόταν ακόμα στο καθισματάκι του.

Από την πρώτη στιγμή ο 34χρονος πατέρας, Ξου Λινγκ, έκανε συγκινητικές εκκλήσεις, μέσω της αστυνομίας, στον κλέφτη να μην κάνει κακό στο μωρό του. Ο Ζου Ξιγκούν όμως δεν φάνηκε να συγκινείται.

«Το μωρό έκλαιγε και ούρλιαζε και σκέφτηκα ότι θα με πρόδιδε» δήλωσε στην αστυνομία,περιγράφοντας τον τρόπο που έδρασε. Σκέφτηκε, λοιπόν, ότι αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να το ξεφορτωθεί.

«Σταμάτησα το αυτοκίνητο, στραγγάλισα το μωρό και έθαψα το πτώμα του στο χιόνι» πρόσθεσε ο άνδρας, που τελικά παραδόθηκε και είναι αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή.

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot