Wednesday, March 6, 2013


Σε μία...πικάντικη αποκάλυψη προέβη σήμερα η Μαρία Ηλιάκη!..Σήμερα η παρέα της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού «Λάμψη» συζητούσε μία έρευνα για το πρωινό σ ε ξ!
Σύμφωνα με την έρευνα που ανακοίνωσε η Μαρία Ηλιάκη ζητώντας να αρχίζουν αργότερα την εκπομπή, το πρωινό σ ε ξ είναι το καλύτερο!Κάνει καλό στα πάντα, στην διάθεση, στην όψη, στο δέρμα...
Ο Μάκης Πουνέντης και η Μαρία Μπεκατώρου είπαν πως βαριούνται να κάνουν σ ε ξ γιατί μετά δεν έχουν διάθεση για δουλειά, αλλά θέλουν να κοιμηθούν και να χουζουρέψουν!Η Μαρία Ηλιάκη όμως είχε αντίθετη άποψη!
Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά πώς η ίδια μετά το σ ε ξ δεν κοιμάται αλλά είναι γεμάτη... ενέργεια...Τόση ενέργεια που τι λέτε κάνει μετά το σ ε ξ;«Σηκώνομαι και κάνω φασίνα» αποκάλυψε η ίδια η Μαρία!
Και τόνισε πως φυσικά δεν βάζει σκούπα αλλά πλένει πιάτα
ή καθαρίζει το μπάνιο! Φυσικά οι συνεργάτες της «πέθαναν στα γέλια»,ενώ ο Μάκης πειράζοντάς την την ρώτησε αν μετά από αυτό το θέαμα ο σύντροφός μένει ακόμα μαζί της...
Η παρουσιάστρια του απάντησε πώς ουδείς έχει φύγει από το σπίτι της και με χιούμορ του είπε....τον δένω!
Τι μαθαίνει κανείς πρωί πρωί!




              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot