Friday, March 22, 2013

Σάντος: Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη


Ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του ο Πορτογάλος

Οπλισμένοι με πίστη για τη νίκη αναχωρεί η Εθνική για τη Ζένιτσα, όπου το βράδυ της Παρασκευής δίνει τον κρισιμότερο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 απέναντι στη Βοσνία.

Ο Φερνάντο Σάντος συγκέντρωσε τους διεθνείς και τους έδωσε κατευθύνσεις για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. «Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στην καλή λειτουργία της ομάδας, να αμυνθούμε καλά και αν συμβεί αυτό, θα έρθουν και οι ευκαιρίες στην επίθεση, από τους κενούς χώρους που θα δημιουργηθούν με τις επιθέσεις των αντιπάλων», επισήμανε στους παίκτες του ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Παράλληλα πρόβαλε σε βίντεο στιγμιότυπα από αγώνες της Βοσνίας και υπογράμμισε τις αδυναμίες της στους παίκτες του. « Τα πλάγια μπακ ανεβαίνουν ψηλά και δημιουργούνται χώροι για να απειλήσουμε στην αντεπίθεση. Η Βοσνία είναι ομάδα που θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια της και παρατηρείται μια αδυναμία να ανακτήσουν την κατοχή της μπάλας. Γι’ αυτό πρέπει να πιέσουμε καλά, ώστε να τους προκαλέσουμε προβλήματα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα του για την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα είναι η ακόλουθη: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Χολέμπας, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί στις 11:00 με πτήση τσάρτερ για το Σαράγεβο. Το απόγευμα (19:30 ώρα Ελλάδος) θα γίνει η τελευταία της προπόνηση στο γήπεδο της Ζένιτσα, που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής, ενώ λίγο πριν θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος.

Πηγή: sport-fm.gr

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot