Saturday, March 23, 2013

Σοκ: 18χρονη υποδυόταν επί 3 1/2 χρόνια το αγόρι για να ...




Σε τρία χρόνια κάθειρξη για αποπλάνηση ανηλίκου καταδικάστηκε η 18χρονη Τζάστιν Μακνάλι που ...κυνηγούσε να πάρει την παρθενιά του θύματος της επί 3 1/2 χρόνια.

Τα δυο κορίτσια ξεκίνησαν την σχέση τους όταν ήταν 13 και 12 ετών αντίστοιχα, παίζοντας online ένα videogame. Ενώ αντάλλασσαν παράλληλα σεξουαλικά υπονοούμενα, με την Τζαστίν να προσποιείται ότι είναι goth αγόρι ονόματι Σκοτ και να λέει στο θύμα της τι σκοπεύει να της κάνει με το «μοριό» του όταν επιτέλους κάνουν σεξ.

Κάτι που συνέβη για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2011, όταν η Τζάστιν ταξίδεψε από την Σκοτία στο Λονδίνο, προκειμένου να συναντήσει το κορίτσι της. Εξοπλισμένη πάντα με ένα ψεύτικο μόριο που είχε δέσει στην μέση της προκειμένου να καταφέρει να εκπληρώσει τα «καθήκοντά» της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, τα κορίτσια είχαν συνολικά τρεις σεξουαλικές επαφές μέχρι να ξεσκεπαστεί το μυστικό της Τζάστιν. Και αυτό όχι γιατί το κατάλαβε η παρτενέρ της (σ.σ. με την οποία συζητούσαν την προοπτική να παντρευτούν) , αλλά επειδή βρήκε το πλαστικό πέος η φίλη της μητέρας της με την οποία έμενε στο Λονδίνο. Και της ζήτησε εξηγήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

              

Κανε like τσάμπα είναι

 

▶ Share this article :
0 comments
Σημείωση:
1. 1. Αν θέλετε να ειδοποιηθείτε για παρακολούθηση σχόλια ή απαντήσεις, κάντε κλικ στο "Εγγραφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου " κάτω από το πεδίο με τα σχόλια.
2. Σχόλια Spam θα διαγράφονται αμέσως μετά τον έλεγχό μας

kouzoulo.blogspot